VAVENDEL

Webdesign en communicatie

Tips

LinkedIn tip

Wie wil er nu niet meer klanten? Een van de dingen die daarbij helpt is meer zichtbaar zijn op sociale media! LinkedIn is op dit moment het meest zakelijke sociale netwerk.

Heb je een bedrijfspagina op LinkedIn? En wil je vaker berichten plaatsen, maar ook een groter bereik krijgen? Publiceer dan je nieuwsitem eerst op je LinkedIn bedrijfspagina en deel het daarna als persoon.
Overigens zijn bedrijfspagina's voor zzp-ers niet echt nodig, aangezien zij zelf eigenlijk hun bedrijf zijn! Een Bedrijfspagina heeft vooral meerwaarde voor mkb of grotere bedrijven.

Stappen voor bericht bedrijfspagina delen als persoon

Ga naar je bedrijfspagina en dan eerst naar de optie Pagina beheren.
Bedrijfspagina Vavendel op LinkedIn
Schrijf tekst, vergeet niet dat je iemand of een bedrijf kunt taggen met een @. Voeg een foto toe met de afmetingen 1200 x 628px.
Voor een zo groot mogelijk bereik deel je dit iedereen, dus openbaar. Anders bereik je alleen de volgers van je pagina.
Ik adviseer ook de optie commentaar toegestaan aangevinkt te houden, immers reacties zijn alleen maar goed en zorgen weer voor een groter bereik van je bericht!
Bericht maken op LinkedIn
Er zijn 2 mogelijkheden om je bedrijfsbericht te delen als persoonlijk profiel:
  1. Ga je naar de homepagina van LinkedIn, naar je tijdlijn en zoek je eigen bericht op, het kan enige tijd vergen voordat je je bericht in je tijdlijn ziet.
  2. Kopieer de link naar je bericht via de drie bolletjes rechtsboven aan je bericht. Plak de link in je browser en open deze.

Daarna zie je onderaan je bericht een pijltje staan, dat betekent dat je het bericht kunt delen als persoon. Dan krijg je de opties: delen in feed of verzenden als bericht. Je wilt het natuurlijk delen in de tijdlijn, feed.
Nu heb je bij plaatsingsinstellingen de optie openbaar en eventueel openbaar en twitter. Ik adviseer ook de optie commentaar toegestaan aangevinkt te houden, immers reacties zijn alleen maar goed en zorgen weer voor een groter bereik van je bericht!
Delen van je bericht
Delen als persoon

Contact

Marjan Vrins
T 06 57 28 08 63
Mail Vavendel